Jens+Therése=sant

Sitter och pratar med en kompis på msn som jag inte pratat med på flera månader, inser hur bra Therése och jag ha det och hur mycket vi ger varandra!

Vi växer tillsammans genom Novalee, genom vårat hus, genom kärleken till varandra! Det är så mycket upplevelser och glädje vi får dela genom Novalee. Tillsammans gör vi om och fräschar upp vårat hus. Igår målade jag halltaket och nästa vecka målar vi vidare i köket. Sen är det några rum som ska tapetseras om och några rum som ska få nya golv. Blir även till att byta bänkskivor och måla om luckorna i köket!

Therése pysslar och kommer med bra ideér. Förvånar mig hela tiden hur hon kan vara så grym! Hela tiden är det något nytt fint hon har gjort om eller ändrat på! Designer är ordet. Kock är ett annat ord. Grymt god mat gör hon! Mums! Skäms lite för att inte jag har några bra matideér och kan lära mig att laga så god mat. Jag städar undan efter maten istället, det fixar jag ;-)

Nu ska vi hjälpas åt att sätta upp listerna i hallen sen är det dags att åka på inskrivningen på mödravården.

Älskar dig Therése! Till Universums Kant Och Tillbaka Igen!

Tjohooo

Jag ska bli pappa igen! Therése och jag ska bli tvåbarnsföräldrar!! Novalee blir storasyster i sommar! Allt är bara underbart!

Ikväll har Novalee lekt att hon hämtar bebisar och bär på dem och gosar med dem. Hon springer in på sitt rum och plockar upp dem från sin säng och delar sen ut dem till mössen, till mamma, till mig och bäddar ner dem i vagnen! Haha hon är underbar!
När jag pratade med brorsan i telefon idag gick jag runt i tvättstugan och pratade. När jag sen går mot köket möter jag Novalee i dörröppningen. -Vassgo pappa! Hon kommer med ett glas vatten som jag förvånat tar emot. Ännu mer förvånad blev jag när det var varmvatten! Haha, hon hade tappat upp ett glas varmvatten åt sig själv med som hon drack. :-) Det är coolt med barn, de är underbara!

När vi badade här om dan frågade jag loppan om hon skulle gå upp då hon svarar: -Nej, inte än.
-Va sa du, vet du vad det betyder ens? Therése kom och fråga loppan om hon ska gå upp nu.
-Inte än svarar Novalee.
-Har mamma lärt dig säga så?
-Nej, Noalee. Inte mamma. Noalee!




Vet att jag borde blogga oftare, kanske kommer ett ryck nu! Håll utkik!
Älskar dig Therése!
Förresten, Angelica. Har ni tid att träffa oss nån dag nästa vecka?

RSS 2.0