Jobb

Tack vare eller på grund av att tjejerna var sjuka så fick jag en extra ledig dag (söndags)
Skönt tyckte jag men Therése påpekar att det hade varit bättre om jag jobbat för då hade det betydit att hon är frisk!
Undrar om hon sovit bra inatt? Hon har tydligen hostat så hon kräkts tre nätter i rad medan jag legat bredvid och sovit!
Idag är det dags för eftermiddagsskift, undrar om vi har lika lugnt denna vecka på jobbet? Frågan är om den här finanskrisen ska hålla i sig någon månad eller ända fram till sommaren, kanske året ut och även nästa år? Glad att jag har en fast tjänst och att vi redan är lågt bemannade. Hoppas vi håller ut så de inte behöver stänga en fabrik, det kan innebära att det blir dagtidsjobb bara. Jag vill jobba skift! Bättre betalt och mer ledig tid. Känns som halvdagar fast det är samma timmar! Jätteskönt!


Nu då!?

Igår blev jag lurad att loppan var morgonpigg och glad! Hon var inte alls bra i magen. Har åtminstone inte kräkts på två dygn nu men fiser så blöjan blir brun. Idag verkar hon vara pigg igen, har sovit bra inatt och äter frukost med god aptit. Therése mådde verkligen inte bra igår, trött och snorig. Hoppas de båda är friska idag. Vi har sovit i nybäddade sängar och dammade/städade sovrum! Skönt!!

Frisk!?

10.00 vaknade jag bredvid loppans säng efter en natt i sackosäcken, sovit ljuvligt!! =)
-Kom pappa! (med världens största leende)

Nu har vi ätit frukost och hon verkar vara helt pigg och kry idag. Hoppas hoppas! Solen skiner och snön ligger tjock ute. Vore nice att åka lite pulka och dricka varm choklad i snön!

Ska väcka min stora prinsessa nu! Ni vet hon med bebismagen! ;-)


Söndagsmys

Nu är det Beck som gäller! Älskar!

Novalee har sovit sen 21.00, jag ska sova bredvid loppan ikväll ifall hon vaknar och behöver kräkas.
Heltäckningsmatta+magsjuka är ingen bra kombination!
Hon har ätit massor med mat i eftermiddag men ingen på kvällen, har fått behålla allt hon ätit sen lunch idag så hoppas hon blir bra imorrn!

Nu Beck igen! Svejs!

Loppan har magsjuka *inget för känsliga läsare*

Inatt var jag tvungen att byta blöja på loppan, på väg till skötbordet kräktes loppan över halv mig, sig och köksgolvet. Stackars, det blev till att duscha och torka. Therése som har kräkfobi blev ledsen och jag bestämde mig för att hoppa över dagens arbete. När klockan ringde så slog jag en signal till min kollega och berättade att jag var hemma och vårdade sjukt barn. Det gick bra ändå.

Under förmiddagen fick loppan inte behålla någonting hon åt eller drack men nu har hon ätit två äpplen, druckit tre glas saft och ätit en stor portion ris med korvstroganoff så det verkar vara på bättringsvägen *peppar peppar*.
Jag ska smita ut och skotta undan all snö innan den fryser fast, Therése har somnat och Novalee ser på film!

RSS 2.0