Fredagkväll med pappa

Sitter och degar i soffan.

Köpte med mig pizza hem till mig, loppan och pappa. Proppmätt är mitt andra-namn ikväll.
Pappa älskar verkligen att leka med Novalee och hon med honom. Ni skulle hört hur de skrattade! Jag plockade undan lite i huset, vilket ingen av oss orkat ta tag i på hela veckan. Strax före 21 satte vi oss i soffan och fåtöljen, Novalee åt välling och somnade.

Ni som inte vill veta vilka som vann lets dance utan eventuellt vill se reprisen ska inte läsa nästa stycke.

Jag vet att jag är blödig och blir lätt rörd men ni skulle sett min pappa när Magnus och Annika blev årets vinnare i Lets dance. Jag såg hur han knep ihop ögonen, så och gjorde jag. Har trott från första veckan att Laila skulle vinna men så blev det alltså inte. Det var fint! Att det kan vara så mäktigt och vackert med dans. Det trodde jag aldrig att jag skulle tycka.

Nu sitter vi och degar, stackars pappa ska åka och hämta syrran i E-tuna inatt och efter det ska han hämta hem mamma från Hjälmareborg, kanske bäst vi sover en stund! Inget rolig väglag förresten! Våren kommer visst på måndag! LÄNGTAR!!!!

Fredag

Sitter på jobbet och hinkar i mig några muggar kaffe.
Ska åka hem om 2,5 timme. Therése ska på "tjejkväll" i bygdegården (Hjälmareborg) klocka 19.00 med cirka 90 andra tjejer/kvinnor/käringar ;-) (i alla åldrar)

Ska köpa med mig pizza hem som loppan och jag ska kalasa på!

Igår var det underbart vårväder! (det är det inte idag). Då fick Therése ett ryck när vi var ute på våran promenad till fåren.
-Jag ska nog ta med mig loppan till Stockholm idag.
-Jaha
-Japp, vi åker på trädgårdsmässan.
-Men va kul! Underbart!

De hade en perfekt eftermiddag och fick massor med inspiration till våren och våran trädgård. Lite synd att jag inte kunde följa med, jobbet kallade. Nästa helg är det dock trädgårdsmässa i Örebro. Vi stannar nog till där efter att vi varit på lek och bus landet med bygdens barn!

Nu måste jag ut i "traktorn" igen, för mig är det en lastmaskin men för att Novalee ska veta vad jag menar så brukar jag säga att jag kör traktor på jobbet. En stor gul =)

Ha en fin helg! Det ska jag ha! (Trots vädret =/ )

Min pappa

Vill bara tacka honom för att han finns och alltid ställer upp! När vi åker till Ullared på tisdag innebär det (för Novalee ska inte behöva tillbringa så många timmar i bil och på shopping) att Novalee behöver vara hos eller med någon. Han (pappa, eller farfar) blev superglad och sa genast ja!! Ordnade så han inte behövde jobba och skippar ett "viktigt" möte för loppans skull. Älskar dig pappa! ;-)

Therése kvällens bloopers

Nummer 1
I nyhetspausen på Beck-filmen låg Therése i soffan och kikade på kompisars bilddagböcker, jag hängde mig över soffkanten och vi pekade och pratade om bilderna när Therése plötsligt frågar mig.
-VAR ÄR DATORN?? (Hon fick för sig att jag låg på den)
Hahaha vad har du i knät undrar jag då?
-OJ, tänkte inte på det!
-Hahahahha
-Hahahaha

Nummer 2
Vi la oss precis i sängen för att skriva ner en lista på vad vi ska inhandla i Ullared. Jag ska ha strumpor säger jag. Therése börjar skriva och säger:
-Vad betyder strumpor?
-Hahaha ja du älskling!
-Hahhaha


Kärlek!!!

Jag älskar dig Therése! Ville bara säga det!

Max & Saga

Jag jobbade tyvärr kväll igår, känner i efterhand att jag hade velat gå på minnesstunden. Jag satt på jobbet och tänkte, körde lastmaskin men var tvungen att stanna och tänka bara. Vid 19:07 gick det rysningar genom hela min kropp, det var då ganska precis ett år sen hon klev in genom deras dörr. Jag grät! Jag ringde till Therése, hon hade precis kommit hem från minnesstunden. Klockan var 19.17, vi konstaterade att det var precis ett år sen T kom hem.

Jag önskar ingen får uppleva det T fick då, han har verkligen minnen för livet som han bara vill vara osanna, osedda. Vet inte hur de orkar, de är så starka som tagit sig igenom det här året. Beundrar att de orkar tänka på andra och se framåt.

Efter jobbet åkte jag direkt till graven, det var fint! Det är som om verkligheten kommer ikapp en. Det är på riktigt =( Jag kan inte påstå att jag kände Emma och barnen men hade pratat med dem flera gånger på öppna förskolan och jag beundrade henne redan då som mamma till barnen, vårdare till Saga och mitt i allt bröt hon och N förhållandet.

Alla mina tankar går till Max, Saga, Emma, T och N. Grattis också till N och lilla Miirali. Livet går vidare trots allt....

Vååååååår!! (eller?) Jaaaaa!!

En underbar dag! Vi vaknade lite sent, tog oss inte upp förrän 09.30, annars har vi faktiskt blivit morgonpigga hela bunten! Vi brukar sitta vid frukostbordet klockan 09.00, det är underbart! Jag som älskar mysiga mornar vid frukostbordet men hittills har jag fått sitta där själv eller tillsammans med Novalee. Nu är även Therése morgonpigg, det är myyyyys!!

Annat som är myys är bebisen i magen, den sparkar hårt hårt! =) Novalee går inte med på att det eventuellt kan vara en kille där inne! Det är en flicka säger hon. Men tänk om den har snopp säger vi. Neeeej! Inte snopp! En flicka är det!
Therése är sugen på ett könsultraljud, hon vill veta nu! Det vill inte jag, gör du det älskling så får du hålla det för dig själv sen! Jag väntar gärna till juli att få reda på vad det är för krabat som kommer uuuuut!! :-D

Ja för att återgå till dagen! Vi tog det lite lugnt inne först, men när klockan närmade sig tolv kunde vi inte hålla oss inne längre! Solen lockade på oss! Therése pysslade och gjorde fint i uterummet! Du är så duktig bejb! Sen tog vi fram grillen och satte fart på den! Flintastek och hemmagjord potatissallad blev det! Supergott! (Jag tycker egentligen bara om hemmagjord potatissallad, de köpta är för krämiga) En fråga till er läsare! Jag hävdar att det är rätt att ha bostongurka (hackad gurka mix) i potatissallad medan Therése tyckte jag var ute och cyklade när jag sa det. Har ni hört talas om det, vad har ni i era?

På tal om ute och cykla så var det precis vad Novalee gjorde idag, går det att ta bort stödhjulen för en liten tjej på 2,5 år? Hon är verkligen jätteduktig och cyklade ifrån mig när jag gick bredvid, vi hämtade posten i hennes lilla cykelkorg och när det blir vår på riktigt (nu?) ska vi cykla till farfar på varsin cykel !!

Maten njöt vi av i vårat uterum, det är nu invigt. Det var första gången vi åt riktig mat där, det var en kall sensommar förra året kom vi fram till =/ Men i år kommer vi äta där hela sommaren! Efter maten gick vi berserkagång med sekatörer och kantsaxar, vi klippte buskar, gräs mm. Det var kul, vi kommer få jättefint! Sen vet vi inte riktigt hur vi ska få plats med all ved vi planerar att köra hem och såga upp. Måste bygga en typ av vedbod men den tar typ plats... Får se hur jag gör!

Nu vill jag bara vara hemma och fixa, får ta lite när vi hinner och vädret tillåter. Allt kommer vi inte hinna i år, vi får ha delmål.

Förresten ringde en god vän på eftermiddagen och frågade om hon fick komma och hälsa på oss efter jobbet. Självklart! Besök är alltid välkommet! Så när vi gick in efter drygt fyra timmar ute var vi helt slut, Camilla hade nog gärna varit ute efter att ha jobbat hela dagen men vi orkade bara sitta ner och fika. Det var trevligt! Det tyckte hon med.

Nu räcker det med svammel
Det här blev en blogg alá MinLyx, svammel och hopp hit och dit. Tror dock att jag fixar rättstavning bättre än min kära sambo! ;-p

Ullared om en vecka

Vet ni! Jag får följa med till Ullared, det blir en tajkonresa med älskling och syrran, eventuellt oxå mamma!
Jag vill oxå uppleva Gekås och vägen dit, billiga kläder och allt vad det innebär! Ikväll ringde älskling mig och talade om att om jag fixa barnvakt så får jag följa med istället för Elin som backat!

Pappa var lättövertalad, han är mer än gärna barnvakt ett dygn med Novalee! Vet att loppan också uppskattar att få vara med farfar! När jag tänker lite mer på det kommer det vara jobbigt. Jag har aldrig varit ifrån min prinsessa så länge, hon har sovit borta förut men då har vi träffats på dagen innan och efter. Nu blir det jätteläääänge utan henne! Det svider lite i mig och jag saknar henne redan! Var nyss in och kollade till henne och strök hennes kind, hon är så fin! Nu ligger jag med en hand på tangentbordet och en på Therése mage och undrar om min andra bebis är vaken!?! (Therése sover)

Det ska jag också göra nu! Ha en bra dag! ;-D

Underbara dag, underbara barn!

Vet att jag inte skrivit på länge, har inte haft någon skrivlust eller datorlust på lääänge!

Mår som vanligt superbra, livet är underbart!! Igår kom Beatrice och Sofie (kusin och moster till loppan) och hälsade på, vi hade en helkväll med bus, prat, melodifestival och mat! De sov kvar och vi har haft en heldag med dem idag med lek, promenad och mera matlagning, fika osv! Slänger upp lite bilder som får tala för sig själva med hjälp av mina kommentarer!!

Lördagen började hos mormor och morfar med pasta och korvDet fortsatte med bus och "efterrätt" (banan)
Väl hemma i Tyringe började jag med maten (tacos) och lät självklart tjejerna medverka, de fick dela på en halv gurka som de hackade eller ja, åt!
Under tiden talade systrarna i "gästrummet" Rummet som ska bli bebisens rum!!
Efter maten var det två trötta tjejer som inte orkade hela melodifestivalen!
Vi fick hjälpas åt att väcka Novalee på morgonen som bara vände på huvudet när vi kom in i hennes rum alla fyra! Men snart kom hon igång och vi åt en rejäl hotellfrukost!
Vårsolen som äntligen tittade fram igen lockade ut oss på promenad
Fåren ville också smaka på våra äpplen!
En höll på att sätta det i halsen! Oooops!
De söta highland cattle korna fick även dem påhälsning!
Sen gick vi förbi pappa (, farfar, svärfar) och även mamma men hon var inne. Novalee visade Bea var lekstugan var sen gick de ner i vedboden oxå.
Hemma igen gjorde vi egna glasstrutar och åt Super goda STORA bullar!
Medan Therése lagade en underbar måltid!


Sammanfattningsvis en underbar helg! Lägg märke till bilden där Bea äter glass (ja den där Fia ser lite sur ut). Ser ni hur fint golvet blev som jag la i torsdags! Fräscht värre! Dessutom har Therése målat fogarna till kaklet vitt ! Supernice!
Lägg även märke till Therése undebara gravidmage! Åh vad jag längtar till den lilla ska komma till oss. Tiden går fort! Nu är det bara 16 veckor kvar! Tror att det är en liten Gordon där inne! Helt inne på det! Därför försöker jag tänka om att det kanske är en Joline. Hur som helst är det redan ett älskat barn som vi pratar sjunger och spelar musik för! Haha, vi kanske är lite tajkon trots allt! Den sparkar redan så att magen hoppar och Therése skriker AJ! Sätter man då handen på så känner man tydligen en stark fot som kickar mot naveln! Åh det är fantastiskt! Längtar så!!

Ska se om jag får med mig Thérese in i bingen nu! Hon däckade när vi tittade på Beck!
Hoppas det är bra med er alla! Har inte läst några av era bloggar på flera veckor.. Jag är ledsen. ska bli bättre! ;-)

Therése! Novalee! Jag ÄLSKAR ER!!!!

RSS 2.0