Min älskade!!!

Jag borde sova men kan inte! Saknar Therése fast vi umgåtts hela dagen och hon ligger precis bredvid mig nu! Hon sover så sött, jag vill inte putta på henne. Det finns inte ord för hur mycket jag älskar dig Therése! Du är min högra hand och min andra hälft, utan dig vore jag ingenting! Therése är min Idol! Jag är imponerad av allt du kan och gör. Lagar världens godaste mat, har en underbar fantasi, vet precis hur vår tvååring ska uppfostras, klarar allt oavsett vad det gäller.

Haha kom just på en grej hon gjorde idag! Kanske inte är grymmast på allt på en gång men sen gick det riktigt bra. Jo, hon gick över till pappa och lånade åkgräsklipparen sen trodde hon visst att hon kunde ha högsta växeln i när hon klippte med eftersom hon haft det på vägen hem! Tjoff så for hon rätt över en buske!! Hahaha! Underbart! Hon for nästan av själv! Men efter några varv åkte hon runt som om hon inte gjort annat! Även om jag hörde henne ropa några gånger: "Hjälp Jens jag dör, den håller på att tippa!" ;-)

Imorgon ska jag egentligen vara ledig då jag jobbat i helgen men ska in på en kurs på fm. När jag kommer hem ska Therése på guidad tur med Lena i svampskogarna här ikring! Då blir det pappa/Novalee mys och lek i väntan på att mamma ska komma hem med mer svamp! Idag blev det säkert 6 liter svamp, mest trattkantareller! Gott gott!

Det är så mys i skogen med mina girls! Sen skadar det inte att vi hittat världens svampställen och det äntligen slutat regna dagligen!

Skönt att få skriva av sig lite, nu sover älskling djupt! Båda två förresten!  Haha! Trodde jag! Nu sa Therése något i stil med: "Jävlar Jens, mina tomater.." Varpå jag säger va? Nu pratar du i sömnen det är en dröm. "Nej det är ingen dröm, mina tomater?" Sen somnade hon om. Hihi undrar vad om hon kommer minnas det imorgon eller om hon minns vad hon drömde om för tomater!? Älskar dig!

Therése! Du rockar min värld!!! Du och loppan!

Underbart!

Loppan har blivit så stor! och jag har blivit vuxen? Köpt hus och allt! :-D

Borde ta tag i nått och hjälpa Therése att få ordning, måste få fint då vi fyller år på torsdag. Ja du läste rätt, vi, jag och älskling fyller båda år 11:e september, det är lite sjukt. Men jag var först då jag är två år äldre!! Haha! På torsdag är det inga problem då jag åker till jobbet innan tjejerna vaknat men annars, vem ska ge vem frukost på sängen? Therése menar på att det löser sig självt då hon är morgontrött men jag då? Haha nej då! Klart min prinsessa ska ha frukost på sängen! ;-)

Imorse fick vi gå upp alla tre (loppan hade inte behövt det men hon vaknade). Strax före åtta kom det två killar från kakelugnsmakarna, sitter och väntar på mail från dem nu så vi kan beställa kassetten till öppna spisen, nästan 15k med installation kommer det gå på! Lätt värt med myset man får och energin vi kommer spara!

Novalee är tokig, galen, kokko, rolig, smart, duktig och alldeles underbar! Det är otroligt vad hon klarar av fast hon är så liten, hon älskar verkligen vårat nya hus! Hon springer vart hon än ska, underbart med ytor, vi har tillochmed tagit in trehjulingen som hon tar mellan köket och vardagsrummet utan problem!

Haha nu springer hon runt runt fåtöljen varv på varv sen stannar hon framför teven några minuter och verkligen tittar sen springer hon till mamma och berättar vad som hände på teven. Om vi inte förstår vad hon säger så visar hon istället! Det är undebart med Novalee och Therése i mitt liv! De är mitt liv! TOPPEN!

Ska leka med mina tjejer nu! Kram på er!
Tips! http://minlyx.bilddagboken.se med samma lösenord som den här bloggen: tyringe08

Nytt hus och en underbar flickvän!

Shit vilken känsla det var att skriva papper på huset och lånet! Vilket lyckorus! Det kom tillochmed tårar!
14.30 i fredags var allt klart och skrivet, 15.00 gick vi runt i huset och räknade fönster för lycka och tur!
Sen körde vi tre vänder med kärra och tre bilar och vid nio tiden på kvällen satt vi i vårat ute-rum med öppen spis och grillade korv! Vilken underbar dag!

Tur att jag har Therése, hon tar tag i saker och packar upp. Ställer in saker i skåp precis där de borde stå. Själv skulle jag inte klara av det, jag kan hålla efter och ställa tillbaka saker på sin plats men när sakerna inte fått sin rätta plats än vet jag helt enkelt var jag ska göra av dem. Therése är grym! Nu har hon precis lagat diskmaskinen som verkade gått sönder efter en disk, men efter att jag nattat loppan så gick maskinen igen. När jag frågade hur hon gjorde (för den var verkligen stendöd för en halvtimme sen). Säger hon bara att hon micklade lite. ÄLSKLING! DU ÄR GRYM! JAG ÄLSKAR DIG!! Nu ska jag ta och putsa vitrinskåpet som jag lovat att göra, efter det måste jag försöka få bort virus på Jennys dator!
Förresten! Loppan kan cykla alldeles själv på trehjulingen nu! HON ÄR GRYM! Haha!
Hmm "grym", med grym menar jag något bra. Det kan ju ha en annan mening oxå, att man är elak. Men jag menar GRYMT BRA!

ÅH vad underbart det är här hemma! Finns massor jag vill berätta men har inte tid nu, ska måla det sista i loppans lekrum innan läggdags oxå!

Förresten vill vi ha besök, både jag och Therése tycker det är så tomt här hemma så vänner! KOM OCH HÄLSA PÅ OSS!!
Bilder kommer snarast, här eller på http://minlyx.blogg.se

RSS 2.0