Söndag

Hade en trevlig kväll igår med föräldrar och svärföräldrar. Blev även lite jakt efter en ko på rymmen. Det var när Novalee visade morfar kossorna som brukar komma och hälsa på utanför varje kväll som "morfar" ser att en ko inte står på rätt sida om stängslet, den har smitit ut på åkern. Fick ringa till bonden som låg och sov i tv-soffan. Han kom på en gång och hjälpte oss att få in den i hagen igen!

Vi åt goda grillspätt, potatissallad, tzatsiki och sen tårta å kaffe! Tog ut min gamla tv i uterummet så vi kunde se på fotbollen och ändå sitta framför öppna spisen och grilla marsmallows. Göötttt!!

Idag åt vi frukost och sen packade vi fiskespöna och lite rester från gårdagen för att sen åka till kanalen och fiska. Vi tog vägen över Arboga för att åka och RÖSTA! Skitsvårt och hitta ett parti och en person som representerar allt som just jag vill och står för. Blev till slut Fredrik Andersson, Centern. Ingen hemlis, han verkar vettig och har ett oerhört driv.

Nu vilar vi i uterummet, måste väcka tjejerna nu innan de sover bort hela eftermiddagen. Förresten! En fisk (läs brax) fick vi (jag). Så ingen vidare fiskelycka idag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0